Do t’i adhuroni, tendencat e atleteve që vijnë me pranverën 2022

TË FUNDIT

Ndërsa presim pranverën, ia lëmë vendin atleteve. Çfarëdo modeli qofshin ato, atletet janë ndër tendencat që nuk “vdesin” kurrë. Ndër modelet që pamë në pasarelat e shtëpive të famshme të modës janë dhe atletet transparente. Bëhet fjalë për atlete gome, me teksturë të përjetshme, të cilat zëvendësojnë çizmet.

Një tjetër trend janë dhe altetet futuriste që zbuluan Givenchy dhe Bottega Veneta. Sigurisht një vend special zënë atletet e bardha, të cilat janë trendi klasik që rikthehet gjithmonë. Në koleksionin e Bottega Veneta, atletet e bardha kishin një stil alpinistik dhe një taban prej gome. Hidhini në sy modeleve të mëposhtme.

error: Content is protected !!