Deri nesër agjencitë turistike mund të regjistrohen në platformën “Pushime në vend”

Must Read

“Besa” synon të formojë grup parlamentar, askush nuk pohon se do ta ndihmojë me deputetë

https://youtu.be/7eyhebHnNfQ Lëvizja Besa po synon që të ketë grupin e saj parlamentar,...

Qëndrime të ndara për punësimet etnike, Bekteshi apelon: Politikanët ta lexojnë programin qeveritar

https://youtu.be/RWxYhMT3nvo Pas prezantimit të projekteve për katër vitet e ardhshme, theksi kryesor...

Pritet valë e re e virusit korona në vjeshtë, ekziston mundësia për vendosjen e masave të reja restriktive

https://youtu.be/544VIjF9mqA Vera po mbaron, ndërsa me të edhe periudha stabile të cilën...
- Advertisement -

Agjencitë e licencuara turistike që duan të punojnë me vauçerët për turizëm, deri nesër, 10 gusht, mund të regjistrohen në platformën “Pushime në shtëpi”. Në këtë mënyrë, qytetarët që kanë marrë vauçerë turizmi, përveç në kapacitetet e akomodimit, do të jenë mund të përdorin edhe vauçerë përmes agjencive të udhëtimit që do të regjistrohen në platformë.

Që të plotësojnë kushte për qasje në platformë, agjencitë turistike duhet të kenë licencë të vlefshme pune të lëshuar nga Ministria e Ekonomisë dhe ta bashkëngjisin atë në platformë.

- Advertisement -

Agjencitë që janë regjistruar më parë në platformën “Pushime në vend”, dhe i plotësojnë kërkesat (kanë licencë të vlefshme) do të aprovohen automatikisht nga Ministria e Ekonomisë.

Agjencitë turistike mund të ofrojnë akomodim, por gjithashtu përfshijnë edhe shërbime shtesë siç janë transporti drejt qendrave turistike, ekskursione, udhëzues, shëtitje.

- Advertisement -

Siç komunikoi Ministria e Ekonomisë më 5 gusht, mbi 8.400 vauçerë janë përdorur për 20 ditë pas fillimit të masës së vauçerë për turizëm në vend. Qytetarët do të mund t’i përdorin vauçerët deri më 15 dhjetor të vitit 2020.

- Advertisement -
  • Tags
  • 5

“Besa” synon të formojë grup parlamentar, askush nuk pohon se do ta ndihmojë me deputetë

https://youtu.be/7eyhebHnNfQ Lëvizja Besa po synon që të ketë grupin e saj parlamentar, por tani për tani nuk...

Qëndrime të ndara për punësimet etnike, Bekteshi apelon: Politikanët ta lexojnë programin qeveritar

https://youtu.be/RWxYhMT3nvo Pas prezantimit të projekteve për katër vitet e ardhshme, theksi kryesor në konferencën për media të...

Pritet valë e re e virusit korona në vjeshtë, ekziston mundësia për vendosjen e masave të reja restriktive

https://youtu.be/544VIjF9mqA Vera po mbaron, ndërsa me të edhe periudha stabile të cilën e kemi pasur deri më...

Tottenham përballë Shkëndisë, Gjoka: Një ndeshje që do të krenojë të gjithë Maqedoninë

https://youtu.be/yTfLXh8OcC4 Ky gol i Ibrahimit bëri të vazhdojë ëndrra e Klubit Futbollistik të Shkëndisë që të kalojë

Mickoski mbetet, Janushevi largohet, Bordi iniciues dhe LSDM-ja vlerësojnë se ndryshmet janë vetëm teatro

https://youtu.be/ySjClHGuV5M Pas Komitetit të djeshëm Qendror të partisë opozitare, VMRO-DPMNE, krahas ndryshimit të një pjese të anëtarësisë...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -