Çmimet e prodhuesve të produkteve industriale më të ulëta në nivel mujor, më të larta në atë vjetor

Must Read

Banka Botërore ka përgatitur 12 miliardë dollarë për vaksina për vendet e varfra

Kryetari i Bankës Botërore, Dejvid Malpas deklaroi se po kërkon miratim nga Bordi për një plan financimi...

Hodai: Nëse nesër sërish kemi “error” në platformën për mësim online, dikush duhet të mbajë përgjegjësi

Nëse edhe nesër kur është dita e parë e vitit shkollor në Platformën nacionale për mësim online...

UNSHM me ultimatum deri te Carovska dhe Filipçe: Nëse nga nëntori nuk kthehemi në shkolla, radikalizohemi

Blendi Hodai, kryetar i UNSHM tha se institucionet shtetërore dhe Qeveria nuk ka pranuar kërkesën kryesore të...
- Advertisement -

Çmimet shitëse të prodhuesve të produkteve industriale në tregun vendor në maj të këtij viti janë më të ulëta për 0,3 për qind në nivel mujor, publikoi Enti Shtetëror i Statistikës.

Sipas të dhënave të publikuara në maj të vitit 2020, në krahasim me prillin e vitit 2020, çmimet shitëse të prodhuesve të produkteve industriale në tregun vendor janë më të ulëta në grupet e prodhimeve të qëndrueshme për konsum të gjerë për 0,3 për qind dhe prodhimeve të paqëndrueshme për konsum të gjerë për 0,8 për qind.

- Advertisement -

Në maj të vitit 2020, në krahasim me vitin 2019, çmimet shitëse të prodhuesve të produkteve industriale në grupet prodhime kapitale për 0,1 për qind, prodhime të qëndrueshme për konsum të gjerë për 3 për qind dhe prodhimeve të paqëndrueshme për konsum të gjerë për 1,4 për qind./MIA

- Advertisement -

Banka Botërore ka përgatitur 12 miliardë dollarë për vaksina për vendet e varfra

Kryetari i Bankës Botërore, Dejvid Malpas deklaroi se po kërkon miratim nga Bordi për një plan financimi të vaksinës për koronavirus prej...

Hodai: Nëse nesër sërish kemi “error” në platformën për mësim online, dikush duhet të mbajë përgjegjësi

Nëse edhe nesër kur është dita e parë e vitit shkollor në Platformën nacionale për mësim online do të ketë probleme gjatë...

UNSHM me ultimatum deri te Carovska dhe Filipçe: Nëse nga nëntori nuk kthehemi në shkolla, radikalizohemi

Blendi Hodai, kryetar i UNSHM tha se institucionet shtetërore dhe Qeveria nuk ka pranuar kërkesën kryesore të tyren për mësim të kombinuar...

Osmani: Konferenca e parë ndërqeveritare në dhjetor

Në intervistën për Agjencinë Evropa, të dhënë gjatë vizitës së tij në Bruksel, ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani, deklaroi se...

SHBA: Rusia dhe Kina veprojnë në mënyrë aktive në Ballkan

Rusia dhe Kina janë aktive si forca të jashtme në Ballkan dhe vizita e sekretarit të shtetit Majkëll Pompeo është mënyrë për...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -