Array

Çfarë mendojnë myslimanet për bartjen e hixhabit

Must Read

Memorandumi nuk do të ndikojë në negociatat?Holshtajn: Bullgaria t’i zgjidhë çështjet në mënyrë bilaterale

https://youtu.be/bpuDiX-k1bM Presioni i Bullgarisë përmes memorandumit deri te vendet anëtare të BE-së...

Ministri me premtime të njëjta, “Programi për ambient jetësor i mirë vetëm në letër”

https://youtu.be/2m6zRZ0jE5w Për ndotjen, shpëtimin e ambientit jetësor dhe ekologjinë e cila çdo...
- Advertisement -

Shumë njerëz po përdorin aplikimin me të cilin në mënyrë anonime mund të flasin për atë që i mundon. Ndër ta janë edhe myslimanet të cilat e kanë komentuar bartjen e hixhabit.

Njëri nga simbolet më vizuale të islamit është edhe hixhabi, shamia në kokë dhe përreth qafës të cilën e bartin femrat e kësaj feje. Për disa hixhabi është besim fetar, për të tjerat simbol i shtypjes së femrave. Derisa në disa shtete është i ndaluar përdorimi i hixhabit, në të tjerat ai është i detyruar.

- Advertisement -

Në faqen e internetit Whisper shumëkush rrëfen dëshirat e veta sekrete, mendimet, ankesat për ndonjë gjë, transmeton Koha.net… Kohë më parë myslimanet kanë zbuluar çfarë vërtetë mendojnë për hixhabin.

“Tani është ora 9:45, e tashmë i kam marrë tri komente “shko në djall” dhe dy të tjera “të urrej”, vetëm pse zgjedh të praktikoj religjionin tim dhe të vë hixhab”, ka shkruar një grua.

- Advertisement -

“Derisa sot shëtisja nëpër rrugë, një i ri më ka gjuajtur me gur në kokë dhe më ka quajtur terrorist”, ka shkruar një grua tjetër.

“Fshehtas në internet shpërndaj fotot e mia në të cilat vë hixhab”, është rrëfyer një tjetër.

- Advertisement -

“Luftoj me bartjen e hixhabit, por kam frikë ta heq”, ka shkruar një myslimane, transmeton Koha.net.

“Si femër që bart hixhab, nuk kam asgjë kundër femrave që zgjedhin të mos e bartin. Unë e bart, e ato jo, dhe për shkak të zgjedhjes sonë dhe për shkak të zgjedhjes së tyre, të gjithë duhet të jemi të respektuar”, ka shtuar ajo.

- Advertisement -

Memorandumi nuk do të ndikojë në negociatat?Holshtajn: Bullgaria t’i zgjidhë çështjet në mënyrë bilaterale

https://youtu.be/bpuDiX-k1bM Presioni i Bullgarisë përmes memorandumit deri te vendet anëtare të BE-së të ndikojë që interpretimet bullgare...

Ministri me premtime të njëjta, “Programi për ambient jetësor i mirë vetëm në letër”

https://youtu.be/2m6zRZ0jE5w Për ndotjen, shpëtimin e ambientit jetësor dhe ekologjinë e cila çdo ditë e më shumë është...

Konfirmohen dënimet me burg për “Tankun”, Jankullovska do të shkojë në burg, Gruevski mbetet në Budapest

https://youtu.be/1gIbSTVFia4 Refuzohen ankesat e tre të dënuarve për blerjen e Mercedesit luksoz prej 600 mijë eurove –...

“Stop Rusino” kërkon mbylljen e deponisë, Nuredini: Edhe për disa vite Rusino e hapur!

https://youtu.be/RCGqvEZnlp8 Deponia Rusino vazhdon të jetë e bllokuar  nga aktivistet e lëvizjes “Stop Rusino” Kërkojnë që kjo...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -