Carovska me përfaqësuesit e studentëve: Të rinjtë partner i rëndësishëm në krijimin e politikave të rëndësishme

Must Read

Dhanë shporetin, morën kondicionerë, 4060 aplikime për subvencion për inverterë

https://youtu.be/pJg-4TXQHvU Dhjetëra shporetë u mblodhën në oborrin e shkollës së mesme të...

Qeveria kërkon heqjen e Portës “Maqedonia”, njëjtë pritet të hiqet edhe monumenti për Nënë Terezën dhe anijet në Vardar

https://youtu.be/HI8JrHp5iUU “Kjo është Porta “Maqedonia” në qendër të Shkupit. U ndërtua në...

Ushqehet nga bagëtitë që ka, i vetëm e me kushte të rënda, pa rrymë e pa ujë

https://youtu.be/kHrOl_DFdGw Ky është Grujiq Borçe.Jeton në lagjen Përzhinë të Shkupit. I ka...
- Advertisement -

Ministrja e Arsimit dhe Shkencës, Milla Carovska sot pati takim me përfaqësuesit e kuvendeve studentore universitare në të cilën u bisedua për të gjitha çështjet lidhur me të rinjtë dhe arsimin e tyre cilësor por edhe për përforcimin e bashkëpunimit midis MASH dhe Kuvendit studentor dhe në përgjithësi me të gjithë të rinjtë në shtet.

“Ministrja Carovska theksoi se studentët dhe të rinjtë do të jenë ndër partnerët kryesorë të ministrisë në krijimin e politikave të suksesshme me të cilat do të krijojmë arsim cilësor dhe bashkëkohor, por edhe do të punojmë në përmirësimin e jetës së të rinjve dhe standardin e tyre”, informoi MASH.

- Advertisement -

Përfaqësuesit e kuvendeve, siç thuhet në kumtesë, theksuan se bashkëpunimi është i mirëseardhur dhe presin përfshirjen aktive të të rinjve në krijimin e të gjitha politikave të rëndësishme rinore në shtet, veçanërisht të atyre të cilët kanë të bëjnë me përmirësimin e kushteve të jetesës.

- Advertisement -

Dhanë shporetin, morën kondicionerë, 4060 aplikime për subvencion për inverterë

https://youtu.be/pJg-4TXQHvU Dhjetëra shporetë u mblodhën në oborrin e shkollës së mesme të Sarajit. Qytetarët...

Qeveria kërkon heqjen e Portës “Maqedonia”, njëjtë pritet të hiqet edhe monumenti për Nënë Terezën dhe anijet në Vardar

https://youtu.be/HI8JrHp5iUU “Kjo është Porta “Maqedonia” në qendër të Shkupit. U ndërtua në kuadër të projektit “Shkupi 2014”,...

Ushqehet nga bagëtitë që ka, i vetëm e me kushte të rënda, pa rrymë e pa ujë

https://youtu.be/kHrOl_DFdGw Ky është Grujiq Borçe.Jeton në lagjen Përzhinë të Shkupit. I ka shumë qejf kafshët dhe shpezët.E...

Banorët e Butelit kërkojnë poliklinikë, Smilevski: Startojmë vitin e ardhshëm

https://youtu.be/3kiWlhb0ofY Me sirenat dhe bori të veturave në targat e të cilave shkruante poliklinikë, banorët e Butelit...

Katër denarë për një kilogram rrush, vreshtarët të revoltuar, ministri Hoxha qetëson

https://youtu.be/kvM_tDdh0oU Cilësia e dobët e rrushit këtë vit shkaktoi probleme, por edhe përkundër kësaj shteti do të...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -