Array

Çanak: Serbia në Paradën në Moskë – akt poltron!

Must Read

ASH-AAA karton të kuq për zëvendësministrat? Abazi: S’kanë legjitimitet, do të punojnë vetëm për interesat partiake

Zëvendësministrat e rinj të propozuar nga Qeveria, nuk do të sjellin asnjë risi, por vetëm do të...

Bytyqi kundër Grubit dhe Zaevit, “Paratë publike nuk duhet të ndahen sipas përkatësisë etnike”

https://youtu.be/QVHD2o-kb-0 Propozimi i zëvendëskryeministrit të parë, Artan Grubi që të subvencionohen kompanitë...

Profesionet të ndryshme nga obligimet?! Zëvendësministrat të martën para deputetëve

https://youtu.be/KaiRwPjWwFY Në vend që të kenë fundjavë të lirë, deputetët do të...
- Advertisement -

Pjesëmarrja e ushtrisë serbe në paradën e Moskës, me rastin e shënimit të 70-vjetorit të fitores mbi fashizmit, paraqet një “akt poltron”, konsideron lideri i Ligës Socialdemokrate të Vojvodinës Nenad Çanak, i cili tërheq vërejtjen për faktin se pushteti nuk reagon ndaj shkatërrimit në vetë Serbinë të përmendoreve të luftës antifashiste.

“Jemi dëshmitarë të një hipokrizie ndaj trashëgimisë antifashiste. Prej nga e ka të drejtën morale (presidenti serb) Tomislav Nikoliq që të paraqitet në paradën e Moskës, e njëkohësisht të mos thotë asnjë fjalë për vandalizmin e përmendoreve”, ka deklaruar Çanak para gazetarëve në Parlamentin serb.

- Advertisement -

Lideri i socialdemokratëve vojvodinas thotë se “është e qartë se bëhet fjalë për një akt poltronizmi ndaj Rusisë dhe liderit të saj Vladimir Putin”

- Advertisement -

ASH-AAA karton të kuq për zëvendësministrat? Abazi: S’kanë legjitimitet, do të punojnë vetëm për interesat partiake

Zëvendësministrat e rinj të propozuar nga Qeveria, nuk do të sjellin asnjë risi, por vetëm do të punojnë për interesat e tyre...

Bytyqi kundër Grubit dhe Zaevit, “Paratë publike nuk duhet të ndahen sipas përkatësisë etnike”

https://youtu.be/QVHD2o-kb-0 Propozimi i zëvendëskryeministrit të parë, Artan Grubi që të subvencionohen kompanitë private të cilat do të...

Profesionet të ndryshme nga obligimet?! Zëvendësministrat të martën para deputetëve

https://youtu.be/KaiRwPjWwFY Në vend që të kenë fundjavë të lirë, deputetët do të duhet t’i lexojnë biografitë dhe...

MPB “ruan” ish-ministren Jankullovska, Gruevski në Budapest, bashkëpunëtorët e tij më të afërt në burg

https://youtu.be/I-GFz2nm33w Përditshmëri e banorëve të rrugës “Dimçe Mirçev” numër 20, janë makinat policore, sepse vetëm 10 metra...

Jo të gjitha shkollat kanë kompjuterë dhe internet

https://youtu.be/l-Cg1Gf5xHo Ministria e Arsimit dhe Shkencës po informon drejtorët e shkollave fillore dhe të mesme për llojin...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -