Bytyqi: Janë realizuar mbi 70% të projekteve komunale

TË FUNDIT

Zëvendëskryeministri për çështje ekonomike, Fatmir Bytyqi është takuar sot me kryetarët e komunave të udhëhequra nga Lidhja Socialdemokrate të Maqedonisë.

Në takim, siç njoftoi Bytyqi është konstatuar se janë realizuar mbi 70% e projekteve komunale.

“Sonte pata një takim me kryetarët e komunave nga radhët e LSDM-së.B iseduam për nivelin e realizimit të programeve të komunave në këtë mandat, dhe njëherit po fillojmë me procesin e përgatitjes së programeve për zgjedhjet e ardhshme. Mbi 70% të projekteve në programet e komunave janë realizuar, gjë që flet për përkushtimin e pushtetit lokal të udhëhequr nga LSDM-ja në realizimin e premtimeve para qytetarëve. Vazhdojmë së bashku me qytetarët të hartojmë ofertën më të mirë për secilën komunë, për secilin vendbanim”, shkroi Bytyqi në “Facebook”, transmeton TV21.

error: Content is protected !!