Bolsonaro: Është çmenduri që mbyllen shtetet

TË FUNDIT

Ahmeti: E pergëzoj Bujar Osmanin për punën dhe maturinë që ka në kontestin me Bullgarinë

Ministri i Punëve të Jashtme Bujar Osmani angazhimin më të madh e ka kontestin me Bullgarinë, tha...

Kontesti me Bullgarinë, përgjegjësi ka edhe Ministri i Jashtëm Osmani por edhe kabineti Zaev, thotë Ahmeti

Për kontestin me Bullgarinë përgjegjësi ka edhe Ministri i Punëve të Jashtme Bujar Osmani por edhe kabineti...

Duhet të jemi në krah të maqedonasve për zgjidhjen e kontestit me Bullgarinë, thotë kreu integrist Ali Ahmeti

"Duhet të jemi në krah të maqedonasve për zgjidhjen e kontestit me Bullgarinë", tha në Click Plus...

Presidenti i Brazilit Zhair Bolsonaro paralajmërimet që një numër i madh i shtetet amerikanojugore t’i ashpërsojnë masat me qëllim që ta parandalojnë valën e dytë të Kovid-19 i vlerëson si të “çmendura”.

Bolsonaro shpesh i kritikon masat, mes të cilave edhe qëndrimin nëpër shtëpi dhe mbylljen e vendeve.

Në Brazil pothuajse 5,5 milionë njerëz janë infektuar me koronavirusin e ri, nga të cilët kanë vdekur 158.969 persona.

TË NGJAJSHME