Bill Gates kurrsesi “s’po ndahet” nga gruaja

TË FUNDIT

Ani pse dy javë më parë njoftoi ndarjen e tij nga gruaja, Bill Gates ende mbanë në gisht unazën e martesës.

Themeluesi i Microsoft foli në një ngjarje virtuale të mërkurën ku shihet se ai ende mbanë unazën e martesës.

Ai dhe Melinda pas 27 vjetësh njoftuan divorcin e tyre më 3 maj, transmeton rtv21.tv.

Çifti nuk dha një arsye specifike për ndarjen, por tha se ata nuk mund të “rriteshin së bashku” më shumë. Ata kanë tre fëmijë së bashku.

Që nga njoftimi i divorcit, Bill ka transferuar më shumë se 3 miliardë dollarë në aksione te Melinda.

Në një lëvizje, ekspertët e divorcit thonë se është jashtëzakonisht e pazakontë, Melinda ka shtuar avokatët më të mirë të besimit dhe pasurisë në ekipin e saj juridik pasi ajo dhe themeluesi i Microsoft Bill ndajnë pasuritë e tyre të kombinuara 130 miliardë dollarësh pas 27 vjet martese.

Gjatë viteve Bill ka thënë në mënyrë të përsëritur se ai do t’u linte fëmijëve vetëm 10 milionë dollarë për person duke llogaritur më pak se 008 përqind të pasurisë totale./21Media

MARKETING I PAGUAR POLITIK