Besimi: Qeveria sot do të shqyrtojë pakon e 6 ekonomike

TË FUNDIT

Ministri i Financave, Fatmir Besimi ka njoftuar, se pasi filloi zbatimi i pakos së 5 ekonomike, sot në Qeveri do të shqyrtohet pakoja e 6 ekonomike.

“Politikat stimuluese do të vazhdojnë, dhe njëherit do të jenë edhe prudente, në kuptimin të jenë të kujdesshme. Masa të cilat do të jenë të menduara dhe targetuara mirë. Sot në Qeveri do të shqyrtojmë poashtu edhe pakon e 6 për të cilën do të ju njoftojmë në mënyrë shtesë”, njoftoi Besimi, transmeton TV21.

TË NGJAJSHME