Bekteshi tregon se kur pritet të lirohet çmimi i vajit në Maqedoninë e Veriut

TË FUNDIT

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi në “10 Minuta” në TV21 tha se hapja e plotë e koridoreve të importit në Ukrainë do të mundësojnë uljen e çmimit të vajit në vend. 

 “Ajo varet nga berzat botërore dhe varet nga çmimet e imputeve siç është luledielli dhe vaji i parafinuar që kryesisht importohet nga Ukraina dhe Bullgaria, por mendoj që nëse lirohen të gjitha koridoret e importi nga Republika e Ukrainës, atëherë besoj që do të stabilizohen çmimet”, tha Bekteshi.

MARKETING I PAGUAR POLITIK