BDI “hyn” në Qeveri! Ziberi improvizon mbajtjen e seancës së parë qeveritare

TË FUNDIT

Deputetja Ilire Dauti kërkon nga partitë shqiptare në pushtet të bëjnë presion për ta çuar përpara Pr/Ligjin e tyre për shtetësinë!

Deputetja e koalicionit ASH-AAA, Ilire Dauti nëpërmjet emisionit Click Plus kërkoi nga partitë shqiptare në pushtet të bëjnë presion...

Pr/Ligji i #ASH-AAA për shtetësinë – për të mirën e qytetarëve apo për pikë politike?

Opinionisti Latif Mustafa në emisionin debatues Click Plus në TV21, ku po diskutohet për Propozim-Ligjin për shtetësinë, e pyeti...

Deputetja Dauti: Ata që i kanë të gjithë dokumentet, shtetësia nuk u jepet me justifikimin se janë të rrezikshëm për shtetin!

Ilire Dauti deputete në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut nga Koaliconi ASH-AAA, në Click Plus në TV21, theksoi se...

Ilire Dauti: Propozim-Ligji për shtetësinë hoqi maskat e atyre që thërrisnin “Shoqëri për të gjithë”

Ilire Dauti nga Koaliconi ASH-AAA në emisionin Click Plus në TV21, deklaroi se Propozim-Ligji për shtetësinë ka hequr maskat...

Jonida Mete Kiki: Sjella e zyrtarëve në terren reflekton në sjelljen e administratës ku shkon për të kërkuar shtetësi!

Juristja Jonida Meta Kiki në emisionin Click Plus në TV21, duke folur për Ligjin për shtetësinë, tha se sjellja...

Po improvizojnë se kanë fituar zgjedhjet e 15 korrikut.

E kryeministri është zgjedhur Naser Ziberi kanditat i Bdi-së.

Imagjinata shkon edhe më tej, Ziberi hap seancën e parë qeveritare jashtë Qeverisë.

“Bashkqytetarë të mi më lejoni që të hap mbledhjen e parë të Qeverisë së republikës së Maqedonisë së veriut”, tha Naser Ziberi Kanidati BDI-së.

Por në brendësi të mbledhjes filloi realiteti duke tregua plan programin e 100 ditëve të Qeverisë.

“Unë do të propozoj që në 100 ditëshin e parë që të krijoj një gjykatë për barazi që do të hetoj në rrënjët e tij diskriminim në nivel shtetëror nese ndodh që në sallën e gjyqit në punë, në shkollë në komunë dhe në çdo ambient tjetër të punës”, tha Naser Ziberi Kanidati BDI-së.

Për shkak të temperaturave të larta seanca e imrovizuar si duket u mbyll parakohe.

Në programin e tyre thanë se do të bëjnë disa ndryshime, himni me karakter multietnik, mësimi i detyrueshëm i gjuhës shqipe, veting për të gjithë, orari fleksibël i punës, fondi i të rinjve dhe inovacioni, janë vetëm disa nga përparësitë e programit qeveritar të Bashkimit Demokratik për Integrim.

TË NGJAJSHME