Banka popullore parashtroi padi penale kundër ish-personave përgjegjës në Eurostandard për shkak të falimentimit të bankës

Must Read

Prej nesër Kuvendi vendos për kufizimin e numrit të mysafirëve nëpër shtëpi

Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe informon që Ligji për mbrojtje të popullsisë nga sëmundjet ngjitëse nesër do...

Termine dhe hapësira shtesë për testime të Covid-19, Karaxhoski: Do të bëhen deri në 2000 teste në ditë

Kryetari i Komisionit për sëmundje infektive Zharko Karaxhoski informoi për rritjen e kapaciteteve të testimeve në nivel...

Rritet numri i të infketuarve, Ministria e Shëndetësisë do të rrisë kapacitetet e Covid-qendrave

Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe paralajmëroi rritje të kapacitetit të spitaleve, ku duhet të  trajtohen pacientët pozitiv...

Banka popullore informoi se në Prokurorinë publike ka parashtruar padi penale kundër ish-personave përgjegjës në Bankën Eurostandard SHA Shkup, ta ni në falimentim.

“Duke e pasur parasysh nenin 181 të Ligjit për bankat, me të cilin i vihet normë veprës penale – Shkaktim i falimentimit të bankës, Banka popullore në Prokurorinë publike ka parashtruar paraqitje penale kundër ish-personave përgjegjës në “Eurostandard banka” SHA Shkup – tani në falimentim. Njëkohësisht, në Prokurorinë publike, Banka popullore propozoi edhe ndërmarrjen e masave të cilat janë në drejtim të mbrojtjes së interesave të kreditorëve”, kumtoi Banka popullore.

Nga atje shtojnë se për shkak të karakterit të procedurës dhe duke i respektuar kompetencat e Prokurorisë publike dhe të drejtën e prezumimit të pafajësisë, në këtë moment, Banka popullore nuk mund të ndajë informata më të hollësishme. 

Prej nesër Kuvendi vendos për kufizimin e numrit të mysafirëve nëpër shtëpi

Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe informon që Ligji për mbrojtje të popullsisë nga sëmundjet ngjitëse nesër do të jetë në procedurë parlamentare.

Termine dhe hapësira shtesë për testime të Covid-19, Karaxhoski: Do të bëhen deri në 2000 teste në ditë

Kryetari i Komisionit për sëmundje infektive Zharko Karaxhoski informoi për rritjen e kapaciteteve të testimeve në nivel ditor. Ai tha se nëse...

Rritet numri i të infketuarve, Ministria e Shëndetësisë do të rrisë kapacitetet e Covid-qendrave

Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe paralajmëroi rritje të kapacitetit të spitaleve, ku duhet të  trajtohen pacientët pozitiv me Covid-19. Ai tha se...

Fatmir Bytyqi: “Përkrahje financiare për 48 kompani që kanë investuar në kohë krize”

Gjithsej 48 kompani vendase, deri në fund të vitit do të fitojnë përkrahje financiare për investimet e bëra në kohë krize, në...

Vdiq aktori i njohur, Shkëlzen Rraci

Ka vdekur sot në moshën 44 vjeçare aktori i njohur kosovar, Shkëlzen Rraci. Lajmin për rtv21.tv e ka konfirmuar aktori Xhalal Haliti....

More Articles Like This