Array

BANKA BOTËRORE I JEP SHQIPËRISË EDHE 265.9 MILIONË EURO

Must Read

Kovid-19: Prej sot masave kufizuese shtesë në Mal të Zi

Duke pasur parasysh transmetimin jashtëzakonisht të përhapur lokal të koronavirusit, numrin e madh të rasteve në spitale...

Pompeo për vizitë në Greqi, sot në takim me Dendiasin në Selanik, nesër në Kretë me Micotakisin

Sekretari amerikan i Shtetit, Majk  Pompeo prej sot ndodhet për vizitë në Greqi, në Selanik do të...

Pompeo: Kina është kanosja kryesore për SHBA-në

Kina është kanosja kryesore e jashtme për SHBA-në në afat të mesëm dhe të gjatë. Këtë në...
- Advertisement -

​Bordi i Drejtorëve Ekzekutivë të Grupit të Bankës Botërore aprovoi dy projekte për Shqipërinë me një shumë totale prej 265.9 milionë eurosh.

Garancia e bazuar në Politikat për Financat Publike prej 200 milionë eurosh dhe projekti për mirëmbajtjen dhe sigurinë rrugore bazuar në rezultate prej 65.9 milionë eurosh.
Garancia e bazuar në Politikat për Financat Publike, në mbështetje të një huaje komerciale, është e dyta në serinë e projekteve që financojnë politika programatike të zhvillimit. Sipas një njoftimit të Bankës Botërore, ky projekt mbështet forcimin e menaxhimit të financave publike për të trajtuar çështje të detyrimeve financiare dhe taksave, reformave në fushën e pensioneve dhe energjisë me qëllim përmirësimin e qëndrueshmërisë fiskale.

- Advertisement -

Kovid-19: Prej sot masave kufizuese shtesë në Mal të Zi

Duke pasur parasysh transmetimin jashtëzakonisht të përhapur lokal të koronavirusit, numrin e madh të rasteve në spitale dhe presionin e madh në...

Pompeo për vizitë në Greqi, sot në takim me Dendiasin në Selanik, nesër në Kretë me Micotakisin

Sekretari amerikan i Shtetit, Majk  Pompeo prej sot ndodhet për vizitë në Greqi, në Selanik do të takohet me ministrin e Punëve...

Pompeo: Kina është kanosja kryesore për SHBA-në

Kina është kanosja kryesore e jashtme për SHBA-në në afat të mesëm dhe të gjatë. Këtë në intervistë për Foks njuz e...

Azerbajxhan: Qindra ushtarë të vdekur armenë

Forcat e armatosura armene në përleshjet në Nagorno-Karabah pësuan humbje të mëdha – së paku 550 persona janë vrarë dhe plagosur, kumtoi...

470 milionë euro për pakon e katërt ekonomike, kryeministri Zaev e prezantoi pakon e re me 31 masa të veçanta

https://youtu.be/kdQaabZ9t-o Masa e parë është që të vazhdohet me pagesën e subvencionimit të rrogave në ekonomi me...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -