Array

Austri,humbin 14 fëmijë në qendrën e refugjatëve

Must Read

ASH-AAA karton të kuq për zëvendësministrat? Abazi: S’kanë legjitimitet, do të punojnë vetëm për interesat partiake

Zëvendësministrat e rinj të propozuar nga Qeveria, nuk do të sjellin asnjë risi, por vetëm do të...

Bytyqi kundër Grubit dhe Zaevit, “Paratë publike nuk duhet të ndahen sipas përkatësisë etnike”

https://youtu.be/QVHD2o-kb-0 Propozimi i zëvendëskryeministrit të parë, Artan Grubi që të subvencionohen kompanitë...

Profesionet të ndryshme nga obligimet?! Zëvendësministrat të martën para deputetëve

https://youtu.be/KaiRwPjWwFY Në vend që të kenë fundjavë të lirë, deputetët do të...
- Advertisement -

Nuk gjenden 14 fëmijë nga 37 fëmijët e pashoqëruar të cilët banojnë në qendrën e pranimit të refugjatëve në Austri.

Sipas lajmit të televizionit shtetëror të Austrisë ORF theksohet se nuk janë gjendur 14 fëmijë nga 37 fëmijët e pashoqëruar të cilët banojnë në qendrën e pranimit të refugjatëve Traiskirchen dhe të cilët ishin planifikuar të dërgoheshin sot në Vjenë. Theksohet gjithashtu se moshat e fëmijëve janë nga nën 15 vjeç.
Koordinatori i refugjatëve në Vjenë, Peter Hacker, duke theksuar se humbja e fëmijëve vjen në kuptimin se “nuk iu është ofruar mbrojtje dhe ndihmë njerëzve me trauma të cilët janë larguar nga lufta e brendshme” ka shtua se “kjo për fëmijët në kampin e refugjatëve Traiskirchen dhe qeverinë e Austrisë është një katastrofë. Kategorikisht duhet të kërkohet llogari për këtë. Kjo situatë nuk mund të vazhdojë kështu”.

- Advertisement -

Ndërsa Ministria e Brendshme në vend ka mbrojtur qëndrimin se janë në dijeni për fëmijët e humbur dhe se nuk është neglizhuar monitorimi dhe siguria.

Ndërsa Amnesty International javën e kaluar në një raport të publikuar kishte njoftuar se refugjatët e Austrisë “strehohen në kushte jo njerëzore”.

- Advertisement -

ASH-AAA karton të kuq për zëvendësministrat? Abazi: S’kanë legjitimitet, do të punojnë vetëm për interesat partiake

Zëvendësministrat e rinj të propozuar nga Qeveria, nuk do të sjellin asnjë risi, por vetëm do të punojnë për interesat e tyre...

Bytyqi kundër Grubit dhe Zaevit, “Paratë publike nuk duhet të ndahen sipas përkatësisë etnike”

https://youtu.be/QVHD2o-kb-0 Propozimi i zëvendëskryeministrit të parë, Artan Grubi që të subvencionohen kompanitë private të cilat do të...

Profesionet të ndryshme nga obligimet?! Zëvendësministrat të martën para deputetëve

https://youtu.be/KaiRwPjWwFY Në vend që të kenë fundjavë të lirë, deputetët do të duhet t’i lexojnë biografitë dhe...

MPB “ruan” ish-ministren Jankullovska, Gruevski në Budapest, bashkëpunëtorët e tij më të afërt në burg

https://youtu.be/I-GFz2nm33w Përditshmëri e banorëve të rrugës “Dimçe Mirçev” numër 20, janë makinat policore, sepse vetëm 10 metra...

Jo të gjitha shkollat kanë kompjuterë dhe internet

https://youtu.be/l-Cg1Gf5xHo Ministria e Arsimit dhe Shkencës po informon drejtorët e shkollave fillore dhe të mesme për llojin...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -