Asfaltohen gjashtë rrugë në komunën Butel

Must Read

Aksident i rëndë trafiku në autostradën Negotinë – Demir Kapi, humb jetën një person, tre të tjerë të lënduar

Një person ka humbur jetën ndërsa tre të tjerë janë lënduar pasi që një automjet me targa...

Slloveni, mbajtja e maskës e detyrueshme edhe në ambient të hapur

Në Slloveni prej sot është e detyrueshme mbajtja e maskës edhe në ambient të hapur në raste...

VIDEO: Forca të shumta policore përreth ndërtesës ku jeton Gordana Jankulloska, kontrollojnë çdo automjet

Përreth ndërtesës ku jeton ish-ministrja e Punëve të Brendshme, Gordana Jankulloska, sot ka forca të shtuara të...
- Advertisement -

Komuna e Butelit e përfundoi asfaltimin e gjashtë rrugëve në vendet e populluara Radishan dhe Vizbeg.

Me këtë aktivitet ndërtimor veror  të komunës Butel janë asfaltuar rrugë me gjatësi të tërësishme prej mbi 1.200 metra.

- Advertisement -

Mjetet në vlerë prej 5.000.000 denarë janë siguruar nga buxheti i komunës Butel, ndërsa kryerës i punëve është firma “Gama Gradba” nga Shkupi.

“Bëhet fjalë për  katër rrugët në vijim në Radishan: “Radishanska” në të majtë pranë lumit Serava në gjatësi prej 190 metra; rruga “60” në gjatësi prej 170 metra; rruga “50” në gjatësi prej 110 metra. Në Vizbeg kanë përfunduar  rrugët 2/5 në gjatësi prej 350 metra dhe rruga 3/2 në gjatësi prej 230 metra”, informojnë nga pres shërbimi i komunës Butel./MIA

- Advertisement -

Aksident i rëndë trafiku në autostradën Negotinë – Demir Kapi, humb jetën një person, tre të tjerë të lënduar

Një person ka humbur jetën ndërsa tre të tjerë janë lënduar pasi që një automjet me targa të Shkupit është rrokullisur në...

Slloveni, mbajtja e maskës e detyrueshme edhe në ambient të hapur

Në Slloveni prej sot është e detyrueshme mbajtja e maskës edhe në ambient të hapur në raste kur është e pamundur të...

VIDEO: Forca të shumta policore përreth ndërtesës ku jeton Gordana Jankulloska, kontrollojnë çdo automjet

Përreth ndërtesës ku jeton ish-ministrja e Punëve të Brendshme, Gordana Jankulloska, sot ka forca të shtuara të policisë.

OSBE dërgon vetëm 30 vëzhgues në zgjedhjet në SHBA

Organizata për siguri dhe bashkëpunim në Evropë (OSBE) kumtoi se në mënyrë drastike e ka zvogëluar  numrin e vëzhguesve të cilët do...

Grubi: Ideja për subvencionim nuk është vetëm për shqiptarët, por për të gjithë!

Subvecionet për bashkësitë e pakicave për momentin janë vetëm debat i cili është i hapur. Subvencionuam punësime  në investimet e huaja  në...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -