As sot s’u miratuan protokollet arsimore, afati tashmë ka skaduar

Must Read

ASH-AAA karton të kuq për zëvendësministrat? Abazi: S’kanë legjitimitet, do të punojnë vetëm për interesat partiake

Zëvendësministrat e rinj të propozuar nga Qeveria, nuk do të sjellin asnjë risi, por vetëm do të...

Bytyqi kundër Grubit dhe Zaevit, “Paratë publike nuk duhet të ndahen sipas përkatësisë etnike”

https://youtu.be/QVHD2o-kb-0 Propozimi i zëvendëskryeministrit të parë, Artan Grubi që të subvencionohen kompanitë...

Profesionet të ndryshme nga obligimet?! Zëvendësministrat të martën para deputetëve

https://youtu.be/KaiRwPjWwFY Në vend që të kenë fundjavë të lirë, deputetët do të...
- Advertisement -

Komisioni për Sëmundje Ngjitëse dhe Ministria e Arsimit dhe Shkencës, as në ditën e dytë të diskutimit për protokollet arsimore, nuk ka arritur të miratojë masat se si duhet të zhvillohet viti shkollor dhe a do të fillojë i njëjti nga 1 shtatori.

Prolongimi i vendimit, thuhet se bazohet në mosgjetjen e një qëndrimi se sa duhet të zgjasë ora mësimore, për të cilën duhet të ketë ndryshime ligjore të cilat duhet të votohen në Kuvend. Ndërkaq, Kuvendi ende nuk është funksional.

- Advertisement -

Nga ana tjetër, Ministria e Shëndetësisë dje ka njoftuar se Protokollet tashmë janë përpiluar nga Komisioni për sëmundje ngjitëse, mbetet zbatimi i tyre në terren, dhe për këtë fjalën e fundit e ka MASh.

Nga ana tjetër, TV21 mëson se problemi kryesor qëndron në komunat, të cilat gjithashtu janë të përfshira në procesin e arsimit për pjesën e sigurimit të kushteve për mbajtje të distancës dhe higjienës në shkolla.

- Advertisement -

Deri në pritjen e një vendimi, tashmë afati i fundi ka skaduar. Sepse deri më 10 gusht duhej të silleshin protokollet, që shkollat të përgatiten për vitin shkollor që ai të fillojë nga 1 shtatori.

- Advertisement -

ASH-AAA karton të kuq për zëvendësministrat? Abazi: S’kanë legjitimitet, do të punojnë vetëm për interesat partiake

Zëvendësministrat e rinj të propozuar nga Qeveria, nuk do të sjellin asnjë risi, por vetëm do të punojnë për interesat e tyre...

Bytyqi kundër Grubit dhe Zaevit, “Paratë publike nuk duhet të ndahen sipas përkatësisë etnike”

https://youtu.be/QVHD2o-kb-0 Propozimi i zëvendëskryeministrit të parë, Artan Grubi që të subvencionohen kompanitë private të cilat do të...

Profesionet të ndryshme nga obligimet?! Zëvendësministrat të martën para deputetëve

https://youtu.be/KaiRwPjWwFY Në vend që të kenë fundjavë të lirë, deputetët do të duhet t’i lexojnë biografitë dhe...

MPB “ruan” ish-ministren Jankullovska, Gruevski në Budapest, bashkëpunëtorët e tij më të afërt në burg

https://youtu.be/I-GFz2nm33w Përditshmëri e banorëve të rrugës “Dimçe Mirçev” numër 20, janë makinat policore, sepse vetëm 10 metra...

Jo të gjitha shkollat kanë kompjuterë dhe internet

https://youtu.be/l-Cg1Gf5xHo Ministria e Arsimit dhe Shkencës po informon drejtorët e shkollave fillore dhe të mesme për llojin...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -