Array

Arti i shkallëve publike më të bukura në botë

Must Read

Profesionet të ndryshme nga obligimet?! Zëvendësministrat të martën para deputetëve

https://youtu.be/KaiRwPjWwFY Në vend që të kenë fundjavë të lirë, deputetët do të...

MPB “ruan” ish-ministren Jankullovska, Gruevski në Budapest, bashkëpunëtorët e tij më të afërt në burg

https://youtu.be/I-GFz2nm33w Përditshmëri e banorëve të rrugës “Dimçe Mirçev” numër 20, janë makinat...

Jo të gjitha shkollat kanë kompjuterë dhe internet

https://youtu.be/l-Cg1Gf5xHo Ministria e Arsimit dhe Shkencës po informon drejtorët e shkollave fillore...
- Advertisement -

Art i rrugës gradualisht po pranohet si një formë legjitime dhe e mrekullueshme e artit nga gjithnjë e më shumë njerëz. Por kjo nuk do të thotë se artistët e rrugës mund të ndalen me kaq – ata vazhdojnë të eksplorojnë mënyra të reja për të shfrytëzuar sipërfaqet publike dhe të mbulojnë me art të bukur. Ky artikull është e gjitha për artistët e rrugës dhe njerëz të zakonshëm të cilët kanë zbukuruar diçka që shumica prej nesh ndoshta nuk do mendonim për ujdisur shkallët publike në natyrë.

Ata mund të duken si forma të rastit të bojës derisa jeni duke u ngjitur në këto shkallë, por nëse i shikoni nga poshtë do të shihni vizionin e plotë të artistit. Sigurisht, jo të gjithë prej tyre kanë formuar imazhe – disa janë thjeshtë kanë dekoruarngjyra që e bëjnë lagjen një vend të veçantë.

- Advertisement -

Shkallër Rainbow në Turqi janë pikturuar për herë të parë nga qeveria lokale, komunitetet aty pranë u janë përgjigjigjur duke pikturuar shkallë në mënyrë vullnetare s. Shkallper mozaik në San Francisko u krijuan nga më shumë se 300 njerëz vendas nën drejtimin e kujdesshëm të disa artistëve.
A keni ju ndonjë shkallë të ngjashme në qytetin tuaj që duken ngjashëm? Nëse jo, shpresojmë se këto imazhe do të frymëzojnë juve së bashkë me banorët e vendit tuaj që të bëni dekorime të tilla

- Advertisement -

Profesionet të ndryshme nga obligimet?! Zëvendësministrat të martën para deputetëve

https://youtu.be/KaiRwPjWwFY Në vend që të kenë fundjavë të lirë, deputetët do të duhet t’i lexojnë biografitë dhe...

MPB “ruan” ish-ministren Jankullovska, Gruevski në Budapest, bashkëpunëtorët e tij më të afërt në burg

https://youtu.be/I-GFz2nm33w Përditshmëri e banorëve të rrugës “Dimçe Mirçev” numër 20, janë makinat policore, sepse vetëm 10 metra...

Jo të gjitha shkollat kanë kompjuterë dhe internet

https://youtu.be/l-Cg1Gf5xHo Ministria e Arsimit dhe Shkencës po informon drejtorët e shkollave fillore dhe të mesme për llojin...

Gjuha Shqipe hiqet nga memorandumet e MASH! Carovska thotë se s’ka ndryshime, por kumtesat dërgohen vetëm maqedonisht

https://youtu.be/ItFN5QptB50 Milla Carovska u emërua Ministre e Arsimit dhe Shkencës.Me të ardhur në krye të këtij digasteri,...

“Rusino” mbyllet edhe për Gostivarin, deklarata e Nuredinit e pa pranueshme për protestuesit

https://youtu.be/te-qHzTVI5E Deklarata e djeshme e ministrit të mjedisit Naser Nuredini se deponia Rusino do të mbetet ashtu...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -