Array

Arti i shkallëve publike më të bukura në botë

Must Read

Filloi mbledhja e Këshillit të Sigurimit

Filloi mbledhja e Këshillit të Sigurimit  në “Vila Vodno” të konvokuar nga presidenti Stevo Pendarovski.

Kryetari i Këshillit të Evropës në karantinë

Kryetari i Këshillit të Evropës, Sharl Mishel është në karantinë për shkak të kontaktit të afërt me...

Dr. Stevanoviq: Në dimër do të jetë edhe më e vështirë ta ulim rrezikun e infektimit me Covid-19, nëse nuk u përmbahemi masave

Me ardhjen e dimrit do të jetë edhe më e vështirë të mbrohemi dhe të zvogëlojmë rrezikun...
- Advertisement -

Art i rrugës gradualisht po pranohet si një formë legjitime dhe e mrekullueshme e artit nga gjithnjë e më shumë njerëz. Por kjo nuk do të thotë se artistët e rrugës mund të ndalen me kaq – ata vazhdojnë të eksplorojnë mënyra të reja për të shfrytëzuar sipërfaqet publike dhe të mbulojnë me art të bukur. Ky artikull është e gjitha për artistët e rrugës dhe njerëz të zakonshëm të cilët kanë zbukuruar diçka që shumica prej nesh ndoshta nuk do mendonim për ujdisur shkallët publike në natyrë.

Ata mund të duken si forma të rastit të bojës derisa jeni duke u ngjitur në këto shkallë, por nëse i shikoni nga poshtë do të shihni vizionin e plotë të artistit. Sigurisht, jo të gjithë prej tyre kanë formuar imazhe – disa janë thjeshtë kanë dekoruarngjyra që e bëjnë lagjen një vend të veçantë.

- Advertisement -

Shkallër Rainbow në Turqi janë pikturuar për herë të parë nga qeveria lokale, komunitetet aty pranë u janë përgjigjigjur duke pikturuar shkallë në mënyrë vullnetare s. Shkallper mozaik në San Francisko u krijuan nga më shumë se 300 njerëz vendas nën drejtimin e kujdesshëm të disa artistëve.
A keni ju ndonjë shkallë të ngjashme në qytetin tuaj që duken ngjashëm? Nëse jo, shpresojmë se këto imazhe do të frymëzojnë juve së bashkë me banorët e vendit tuaj që të bëni dekorime të tilla

- Advertisement -

Filloi mbledhja e Këshillit të Sigurimit

Filloi mbledhja e Këshillit të Sigurimit  në “Vila Vodno” të konvokuar nga presidenti Stevo Pendarovski. Në mbledhje marrin pjesë...

Kryetari i Këshillit të Evropës në karantinë

Kryetari i Këshillit të Evropës, Sharl Mishel është në karantinë për shkak të kontaktit të afërt me një person të infektuar me...

Dr. Stevanoviq: Në dimër do të jetë edhe më e vështirë ta ulim rrezikun e infektimit me Covid-19, nëse nuk u përmbahemi masave

Me ardhjen e dimrit do të jetë edhe më e vështirë të mbrohemi dhe të zvogëlojmë rrezikun e infektimit nga koronavirusi i...

“Nike” paralajmëron kalim të përhershëm drejt shitjes përmes internetit

Prodhuesi amerikan i pajisjeve sportive “Nike” ka shënuar rritje të lartë në shitjen përmes Internetit, duke e kompensuar uljen paraprake të të...

Policia zvicerane largon njerëz nga para Parlamentit

Policia zvicerane ka filluar largimin e protestuesve që kërkojnë përgjigje shtesë ndaj ndryshimeve klimatike nga një shesh jo shumë larg ndërtesës së...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -