Apeli: Tre vjet burg për Kiçeec. Për lëndët e marra do të ketë përsëri gjykim

Must Read

Hagë: Mustafa nuk deklarohet rreth akuzave të tij

U mbajt seanca e parë gjyqësorë ndaj, Salih Mustafës, i njohur gjatë luftës si komandant Cali. Mustafa...

Pasqyrë ditore e gjendjes me Covid-19 në botë

Sipas të dhënave më të reja, deri më tani të infektuar me koronavirus janë 33.385.696 njerëz në...

Lampard: Kepa Arisabalagan nuk e luajti ndeshjen e tij të fundit për Chelsea

Menaxheri i Çellsit, Frank Lampard ka mbrojtur Kepa Arisabalagan nga kritikat, për të cilat ai tha se...
- Advertisement -

Gjykata e Apelit Shkup pjesërisht i pranoi ankesat e të akuzuarit, Zoran Millevski, në rastin “Reket” në mënyrë që të konfirmojë vendimin e shkallës së parë, në lidhje me fajin dhe sanksionin penal të shqiptuar, ndërsa pjesë e vendimit për marrjen e lëndëve e shfuqizoi dhe në këtë pjesë lëndën e ktheu në gjykatën e shkallë së parë. Vendimi i tillë, siç thonë nga Gjykata, do të publikohet tërësisht në ueb faqen e gjykatës në afatin e paraparë me Ligjin për udhëheqje me qarkullimin e lëndëve në gjykata. 

- Advertisement -

Hagë: Mustafa nuk deklarohet rreth akuzave të tij

U mbajt seanca e parë gjyqësorë ndaj, Salih Mustafës, i njohur gjatë luftës si komandant Cali. Mustafa në këtë seancë gjyqësore ka...

Pasqyrë ditore e gjendjes me Covid-19 në botë

Sipas të dhënave më të reja, deri më tani të infektuar me koronavirus janë 33.385.696 njerëz në të gjithë botën. Si pasojë...

Lampard: Kepa Arisabalagan nuk e luajti ndeshjen e tij të fundit për Chelsea

Menaxheri i Çellsit, Frank Lampard ka mbrojtur Kepa Arisabalagan nga kritikat, për të cilat ai tha se ishin të padrejta.

Bashkëpunimi energjetik rajonal në fokus të vizitës së zëvendës kryeministrave Bytyqi dhe Nikollovski dhe ministrit Bekteshi në Selanik

Zëvendës kryeministrat për çështje ekonomike, koordinim të resoreve ekonomike dhe investime, Fatmir Bytyqi dhe zëvendëskryeministri për luftë kundër korrupsionit, zhvillimit të qëndrueshëm...

Aktori Çun Lajçi vjen edhe në Shkup, bën shitjen e librave në sheshin Skënderbeu

https://youtu.be/qGIBqOutBRM Aktori i madh kosovar Çun Lajçi ka ardhur edhe në Shkup të shes librat e tij.
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -