Anulohet paraqitja për media e Zaevit dhe Besimit

TË FUNDIT

Paraqitja para publikut, e kryeministrit Zoran Zaev dhe ministrit të Financave, Fatmir Besimi, që u paralajmërua për sot, është anuluar.

Konferenca kur duhet të tregoheshin rezultatet e katër pakove ekonomike anti-krizës të cilat gjatë periudhës paraprake janë miratuar nga Qeveria, nuk dihet nëse do të caktohet sërish./TV21

TË NGJAJSHME