Anulohen të gjitha vendimet për izolim shtëpiak për ata që u kthyen me test negativ në Maqedoni

Must Read

“Mbetemi në qëndrimin se prindërit duhet të kthehen në punë” – tha Shahpaska

"Me krijimin e kushteve për akomodimin e fëmijëve në institucionet parashkollore – kopshte dhe qendra ditore për...

​Balotelli ndryshon skuadër, por mbetet në Serie A

Skuadra italiane Genoa ndodhet në negociata me Mario Balotellin për ta ofruar atë me një kontratë njëvjeçare...

Qeveria me pako masash në mbështetje të vreshtarëve

Qeveria në mbledhjen e sotme e shqyrtoi dhe miratoi “Informatën për gjendjen e blerjes së rrushit nga...
- Advertisement -

Të gjitha aktivitetet pas vendimit të Inspektoratit Shtetëror Sanitar dhe Shëndetësor për periudhën nga 13 deri në 25 qershor të këtij viti për persona nën mbikëqyrje shëndetësore dhe izolim shtëpiak dhe persona në karantinë shtetërore anulohen, informojnë nga Qeveria.

Shtabi kryesor koordinues i krizës, kanë thënë nga Pres shërbimi qeveritar, ka dorëzuar kërkesë deri te Inspektorati Shtetëror Sanitar dhe Shëndetësor lidhur me pezullimin e vlefshmërisë së vendimeve të lëshuara për izolim shtëpiak për personat që janë kthyer në Republikën e Maqedonisë së Veriut me test PCR negativ të KOVID-19.

- Advertisement -

“Sot më 25.06.2020, Inspektorati Shtetëror Sanitar dhe Shëndetësor, konform nenit 136, paragrafi 1, alineja 4 e Ligjit për procedurën e përgjithshme administrative (“Gazeta Zyrtare e Republikës së Maqedonisë së Veriut” nr. 124/15 dhe 65/18) ka miratuar Vendim me të cilin pezullohet kryerja e gjitha vendimeve të marra në periudhën nga 13.06.2020 deri më 25.06.2020 për vendosjen e personave nën mbikëqyrje shëndetësore dhe izolim shtëpiak të cilët kanë hyrë në Republikën e Maqedonisë së Veriut me test PCR negativ të KOVID-19 dhe deklaratë të nënshkruar, si dhe vendimet e lëshuara për persona të cilët lirohen nga karantina shtetërore me test PCR negativ të KOVID-19, pas kthimit të tyre në Republikën e Maqedonisë së Veriut, nga një vend me rrezik të lartë/të mesëm për KOVID-19,  ndërsa aktivitetet e zbatuara për të njëjtat vendime anulohen”, informojnë nga Pres shërbimi qeveritar.

Vendimi, konform Ligjit do të publikohet në “Slloboden Peçat” gjatë dy ditëve radhazi duke filluar nga 26.06.2020 dhe pastaj në “Gazetën Zyrtare të Republikës së Maqedonisë së Veriut”. /MIA

- Advertisement -
  • Tags
  • 1

“Mbetemi në qëndrimin se prindërit duhet të kthehen në punë” – tha Shahpaska

"Me krijimin e kushteve për akomodimin e fëmijëve në institucionet parashkollore – kopshte dhe qendra ditore për zhvillim të hershëm të fëmijës,...

​Balotelli ndryshon skuadër, por mbetet në Serie A

Skuadra italiane Genoa ndodhet në negociata me Mario Balotellin për ta ofruar atë me një kontratë njëvjeçare nga Breschia.

Qeveria me pako masash në mbështetje të vreshtarëve

Qeveria në mbledhjen e sotme e shqyrtoi dhe miratoi “Informatën për gjendjen e blerjes së rrushit nga rekolta 2020 me propozim masa”,...

Kërkohet mbyllja e Deponisë Rusino, “Gostivari, Çernobil i Maqedonisë”

Qytetarët e Gostivarit të revoltuar shkak i deponisë Rusino sot kanë organizuar protestë. Kërkojnë ajër të pastër dhe mbylljen e kësaj deponie....

Qeveria dha dritë të gjelbër për ndërtimin e hekurudhës për në Shqipëri

Qeveria sot e shqyrtoi dhe miratoi Informacionin për ndërtimin e hekurudhës Kërçovë – kufiri me Republikën e Shqipërisë në dy faza, dhe...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -