Anulohen të gjitha seancat dhe debatet në Departamentin penal të Gjykatës së Apelit

TË FUNDIT

Të gjitha seancat dhe debatet publike të caktuara për javën e ardhshme në Departamentin penal të  Gjykatës së Apelit Shkup anulohen, informojnë sot nga Gjykata e Apelit.

“Anulohen të gjitha  seancat publike dhe debatet e caktuara në Departamentin penal të Gjykatës së Apelit  Shkup për ditët 29 dhe 30 qershor 2020 dhe për ditët 01, 02 dhe 03 korrik 2020”, qëndron në kumtesën e Gjykatës së Apelit Shkup.

Për ditën e mbajtjes së seancave të anuluara palët dhe opinioni plotësisht do të njoftohen./MIA

TË NGJAJSHME