Ana Pavlovska-Daneva për gjyqtare kushtetuese/ Propozim i ri i LSDM-së, pasi tërhoqën kandidaturën e Joveskit

TË FUNDIT

Ana Pavlovska-Daneva, profesoreshë në Fakultetin Juridik në Shkup dhe ish-deputete e LSDM-së në Kuvend, është propozuar për gjyqtare të re në Gjykatën Kushtetuese pasi LSDM-ja dje e tërhoqi propozimin për ish-prokurorin publik Lubomir Joveski. Propozimi, sipas asaj që është publikuar në ueb-faqen e Kuvendit, është i Komisionit Parlamentar për Zgjedhje dhe Emërime. Pavlovska-Daneva është edhe ligjëruese e përhershme në Akademinë për gjyqtarë dhe prokurorë publikë “Pavel Shatev”.