Alil Demiri dhe Afrim e Agim Ismailoviç dënohen me burg të përjetshëm

TË FUNDIT

Qeveria e zgjeruar, VMRO-ja ndryshoi qëndrim, PLD-ja tha “jo”, për ASH-në ky është blof

https://youtu.be/MfaEpYyR6Xw Pasi që e mori besimin në Kuvend, dje kryeministri Zoran Zaev i ofroi opozitës që të jetë pjesë e...

Çairi dhe Saraji festojnë 7 Marsin, të pranishëm Mexhiti dhe Bexheti, por jo funksionarët e lartë BDI-së

https://www.youtube.com/watch?v=Wn3dB3j4U-Y Se po vazhdojnë fërkimet brenda BDI-së, kjo u pa edhe sot në shënimin e festës së 7 marsit, në...

Qendër terapie me protone për pacientët e vegjël me sëmundje të rënda

Një qendër e terapisë me protone për trajtimin e pacientëve të vegjël me kancer pritet të nisë funksionimin në...

Asfaltimi i autostradës Shkup-Bllacë ende s’ka filluar

https://www.youtube.com/watch?v=juo8archIpw Shumë fjalë, shumë premtime e fotografi, por asfaltimi i dy kilometrave rrugë, në autostradën Shkup-Bllacë ende nuk ka filluar...

Dikur stadium i KF “Zajazi”, sot deponi mbeturinash

https://www.youtube.com/watch?v=abVpj2bQI6g Kjo është rruga që të çon drejt stadiumit të Zajazit.Në këtë stadium dikur Klubi i Futbollit Zajazi zhvillonte ndeshje,...

Është shpallur aktvendimi për rastin “Monstra” në Gjykatën Penale.

Të akuzuarit Alil Demiri, Afrim Ismailoviç dhe Agim Ismailoviç janë dënuar me burg të përjetshëm, për veprën “terrorizëm”, transmeton TV21

Haki Aziri është dënuar për dy vepra penale si ndihmës në kryerjen e veprës me 9 vjet burg. Këtu llogaritet dhe koha e kaluar në burg deri më tani.

Fejzi Aziri dënohet për dy vepra penale dhe dënohet me 15 vjet burg.

Ndërkaq Sami Luta ashtu edhe siç pritej, është liruar nga dënimi.

TË NGJAJSHME