Aksion policor në Mitrovicë

TË FUNDIT

Policia e Kosovës ka nisur një operacion në në Prishtinë, Pejë, Mitrovicë të Jugut dhe Mitrovicë të Veriut në disa lokacione në  kundër kontrabandës me mallra.

“Të gjitha veprimet policore janë duke u realizuar në koordinim me prokuroritë dhe gjykatat kompetente, me urdhër të së cilave janë duke u kryer kontrolle dhe bastisje në lokacione të ndryshme si shtëpi banimi, lokale biznesi, magazina të mallrave etj”, thuhet në kumunikaten e Policisë.

Në këtë operacion  janë angazhuar Dogana e Kosovës dhe njësite të profileve të ndryshme policore, të cilat janë në mbështetje dhe përkrahje të këtij operacioni policor.

Bëhet e ditur se deri më tani janë sekuestruar mallra dhe dëshmi të ndryshme të cilat shërbejnë si prova materiale./21Media 

MARKETING I PAGUAR POLITIK