Afati i fundit për të aplikuar për mbështetje financiare për kompanitë që kanë investuar gjatë pandemisë

Must Read

Numri i të infektuarve me koronavirusin në botë tejkaloi 31 milion

Numri i të infektuarve me koronavirusin në botë, sipas ueb faqes  Uorldometer (Worldometer), tejkaloi 31 milion.

Në Itali zgjedhje rajonale dhe referendum për zvogëlimin e numrit të deputetëve

Në Itali sot mbahen zgjedhjet rajonale dhe referendumi për zvogëlimin e numrit të anëtarëve në Parlament.

Holshtajn: Në interes të Bullgarisë është të mos e bllokojë zgjerimin e BE-së në këtë rajon

Problemet dypalëshe nuk duhet të jenë pjesë e kornizës negociuese për zgjerim të Bashkimit Evropian, konsideron ambasadorja...
- Advertisement -

Nesër është afati i fundit për të aplikuar në thirrjen publike për mbështetje financiare, për të përforcuar konkurrencën e subjekteve afariste në periudhën pas Covid-19, e cila është e dedikuar për kompanitë që kanë investuar gjatë pandemisë së koronavirusit.

Me thirrjen publike, e cila është pjesë e grupit të tretë të masave ekonomike për të mbështetur ekonominë nga pasojat e shkaktuara nga pandemia, shteti siguron mbështetje financiare prej gjithsej 20 milionë euro për të gjitha kompanitë që këtë vit, krahas krizës pandemike dhe ekonomike, vazhduan të punojnë dhe investojnë në rritje dhe zhvillimin e biznesit të tyre.

- Advertisement -

Thirrja publike është publikuar në ueb faqen e Ministrisë së Ekonomisë, më 12 qershor të vitit 2020 dhe deri më tani janë pranuar mbi 300 kërkesa nga kompanitë./MIA

- Advertisement -

Numri i të infektuarve me koronavirusin në botë tejkaloi 31 milion

Numri i të infektuarve me koronavirusin në botë, sipas ueb faqes  Uorldometer (Worldometer), tejkaloi 31 milion. SHBA  është më...

Në Itali zgjedhje rajonale dhe referendum për zvogëlimin e numrit të deputetëve

Në Itali sot mbahen zgjedhjet rajonale dhe referendumi për zvogëlimin e numrit të anëtarëve në Parlament. Autoritetet lokale zgjidhen ...

Holshtajn: Në interes të Bullgarisë është të mos e bllokojë zgjerimin e BE-së në këtë rajon

Problemet dypalëshe nuk duhet të jenë pjesë e kornizës negociuese për zgjerim të Bashkimit Evropian, konsideron ambasadorja gjermane në vend, Anke Holshtajn.

Për dy ditë ujërat e zeza rrjedhin nëpër rrugët e Crniçes, banorët kanë frikë për shëndetin e tyre

Për dy ditë me radhë në vendbanimin Crniçe në Shkup, ujërat e zeza po rrjedhin nëpër rrugë. Banorët thonë se këtë problem...

701 gjoba për mosmbajtjen e maskës!

Gjatë 24 orëve të fundit në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, janë regjistruar 701 kundërvajtje për mosmbajtjen e maskës, raporton...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -