Adrola i bën dhuratën magjike djalit për ditëlindje

TË FUNDIT

Sot është një ditë e veçantë për Adrolën pasi djali i saj, Troi ka ditëlindjen. 10-vjetorin Troi po e feston në një vend magjik si Universal Studios në Orlando.

“Shpesh e pyes veten ku kam bërë aq mirë në jetë sa të meritoj një djalë si ti? Je njeriu më i mrekullueshëm që mban kjo tokë dhe mami do jetë gjithë jetën krenare me ty”, janë fjalët e Adrolës për të birin.