Abin Kurti hip në kombajë, nis sezonin e korrje-shirjeve

TË FUNDIT

Në Kosovë ka filluar sezoni i korrje -shirjeve, ndërsa kryeministri, Albin Kurti përmes një fotografie në “Facebook” nga kombaja ka thënë se 15 hektarë grurë i kanë korrur vëllezërit Beqiraj në Sopi të Therandës këto ditët e fundit.

“Edhe 50 hektarë të tjerë do t’i korrin gjatë javës së ardhshme. Me ministrin e bujqësisë Faton Peci vizituam anën tjetër të bukës sonë, atë të punës dhe djersës së bujqve tanë”, ka shkruar Kurti në “Facebook”./21Media