87 raste të reja dhe 1 viktimë për 24 orë nga Kovid-19, të shëruar vetëm 5!

TË FUNDIT

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar 87 raste pozitive nga virusi Kovid-19.

Rastet e të infektuarve janë regjistruar 41 në Shkup, 12 në Kumanovë, 16 në Shtip, 10 në Tetovë, dy raste në Ohër, dhe nga një rast në Strugë, Gostivar dhe Probishtip.

Janë regjistruar vetëm 5 të shëruar dhe një viktimë, një 74-vjeçar nga Kumanova.

Që nga fillimi i epidemisë, në Maqedoninë e Veriut janë regjistruar 3239 të infektuar, prej të cilëve 1658 janë shëruar ndërkaq kanë ndërruar jetë 157 të tjerë.

Raste aktive janë 1424.

MARKETING I PAGUAR POLITIK