594 të infektuar gjatë 24 orëve të fundit

TË FUNDIT

Ministria e Shëndetësisë informoi se gjatë 24 orëve të fundit nga 2617 testime të realizuara 594 persona kanë rezultuar pozitiv më virusin korona.

Shkup-303, Kumanovë-22, Dibër-5, Shtip-13, Prilep-19, Tetovë-26, Strugë-12, Veles-17, Manastir-18, Ohër-10, Kavardarc-7, Gostivar-12, Gjevgjeli-13, Strumicë-34, Kriva Pallankë-7, Radovish-6, Koçan-18, Probishtip-3, Demir Hisar-2, Pehçevë-1, Berovë-2, Vallandovë-7, Vinicë-2, Dellçevë-5, Kratovë-1, Sveti Nikollë-2, Kërçovë-17, Resnjë-7 dhe Negotinë-3

Instituti i Shëndetit Publik në 24 orët e fundit ka regjistruar 162 pacientë të shëruar.

Ndërkaq 3 pacientë kanë humbur betejën me virusin korona.

TË NGJAJSHME