500 gjoba për mosmbajtjes së maskës

TË FUNDIT

Gjatë 24 orëve të kaluara në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, sa i përket masës për mbajtje të mbrojtjes personale në fytyrë, janë regjistruar 500 kundërvajtje, njoftuan nga Ministria e Punëve të Brendshme.

Nga MPB u bëjnë thirrje qytetarëve që t’i respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria, me qëllim të përballjes me Kovid-19.

error: Content is protected !!