4 viktima, 39 raste të reja me korona virus dhe 48 të shëruar

TË FUNDIT

Ministria e Shëndetësisë, informoi se gjatë 24 orëve të fundit nga 817 teste të realizuara për të dyshuar të prekur me Covid-19, 39 persona kanë rezultuar pozitiv.

Shkup-7, Kumanovë-3, Prilep-8, Tetovë-2, Strugë-2, Gostivar-11, Gjevgjeli-2, Koçan-2, Kratovë-1 dhe Sveti Nikollë-1.

Instituti i Shëndetit Publik në 24 orët e fundit ka regjistruar 48 pacientë të shëruar.

Shkup-6, Shtip-21, Tetovë-3, Strugë-1, Manastir-1, Gostivar-6, Gjevgjeli-1, Koçan-2, Probishtip-1, Vinicë-2 dhe Kërçovë-4.


Betejën me virusin korona e kanë humbur 4 pacientë. Dy pacientë nga Shkupi dhe dy pacientë nga Kumanova.


error: Content is protected !!