36 shkolla kërkojnë nga MASH mësim me prani fizike

Must Read

Besimi – Sahakyan: Sistemi më i mirë për financat publike, më pak ekonomi informale dhe decentralizim fiskal

Fokusi i bashkëpunimit të Ministrisë së Financave me Programin e Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) në...

Protestë në Butel, bllokohet udhëkryqi kryesor i rrugës “Butelska”

Disa banor të Butelit kanë bllokuar udhëkryqin kryesor të rrugës “Butelska”. Siç thonë protestuesit,...

MASH: Platforma nacionale në dispozicion për nxënësit dhe prindërit

Ueb-faqja e Platformës së vetme nacionale për mësim onllajn nga mesnata është në dispozicion për shfrytëzuesit përmes...
- Advertisement -

36 shkolla kanë kërkuar nga Ministria e arsimit mësim me prani fizike, prej tyre 21 shkolla fillore 15 shkolla të mesme. Afati për tu paraqitur është deri sot. Kështu u deklarua ministrja për arsim Milla Carovska. Ajo tha gjatë këtyre ditëve ka diskutuar se si do të zhvillohet arsimi i kombinuar por edhe mësimi online. Carsovska shtoi se ministria ka përgatitur platformë të re për mësim online e cila do të jetë praktike për nxënësit dhe mësimdhënësit.

- Advertisement -
  • Tags
  • 1

Besimi – Sahakyan: Sistemi më i mirë për financat publike, më pak ekonomi informale dhe decentralizim fiskal

Fokusi i bashkëpunimit të Ministrisë së Financave me Programin e Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) në periudhën e ardhshme do të...

Protestë në Butel, bllokohet udhëkryqi kryesor i rrugës “Butelska”

Disa banor të Butelit kanë bllokuar udhëkryqin kryesor të rrugës “Butelska”. Siç thonë protestuesit, ata protestojnë kundër premtimit të...

MASH: Platforma nacionale në dispozicion për nxënësit dhe prindërit

Ueb-faqja e Platformës së vetme nacionale për mësim onllajn nga mesnata është në dispozicion për shfrytëzuesit përmes adresës www.schools.mk. Me qëllim që të...

Bujqësinë dhe zhvillimin rural – do ta mbështesim me 200 milion euro – tha Arjanit Hoxha

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Arjanit Hoxha në dalje për media bëri të ditura disa nga prioritetet për 4...

2 milionë njerëz mund të vdesin, para se të nisë vaksinimi – paralajmëron OBSH

Numri i vdekjeve globale nga Covid-19 mund të arrijë në dy milionë para se të nisë përdorimi i një vaksine efektive, ka...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -