18 qershori – ditë jopune për ortodoksët

TË FUNDIT

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale ka njoftuar, se 18 qershori 2021 – e premtja e ardhshme është ditë jopune për besimtarët ortodoksë.

Kjo për shkak të festës së Ditës së Shpirtrave, e premtja para Ditës së Shpirtrave./TV21

TË NGJAJSHME