Array

​Ushtrimet e duhura për ta hequr mjekrën e dyfishtë

Must Read

Memorandumi nuk do të ndikojë në negociatat?Holshtajn: Bullgaria t’i zgjidhë çështjet në mënyrë bilaterale

https://youtu.be/bpuDiX-k1bM Presioni i Bullgarisë përmes memorandumit deri te vendet anëtare të BE-së...

Ministri me premtime të njëjta, “Programi për ambient jetësor i mirë vetëm në letër”

https://youtu.be/2m6zRZ0jE5w Për ndotjen, shpëtimin e ambientit jetësor dhe ekologjinë e cila çdo...
- Advertisement -

Askush nuk e dëshiron një mjekër të dyfishtë, por shumë prej nesh ka atë. Edhe njerëzit të cilët nuk janë në mbipeshë!

Nëse ju keni një mjekër të dyfishtë, mund të imagjinohet se ju nuk dëshironi ta keni më atë.

- Advertisement -

Arsyeja më e madhe pse njerëzit e fitojnë “mjekrën e dyfishtë” në rend të parë është për shkak se fitojnë në peshë.

Ndonjëherë kjo është vetëm për shkak se ne shkojmë duke u vjetruar kështu edhe lëkura jonë fillon të lëshohet.

- Advertisement -

Kjo ju ndodh për shkak se muskujt e qafës dhe të nofullës nuk përfshihen shumë në lëvizje. Por, tek e fundit nuk ka rëndësi se si ka ardhur deri tek shtimi i mjekrës së dytë, problemi është që ju e keni.

Provojini këto ushtrim të lehta dhe do të ju ndihmojnë ta evitoni atë.

- Advertisement -

Ju mund të shtini në funksion çdo muskul të fytyrës dhe kjo do të ju ndihmoj shumë që ta largoni atë.

- Advertisement -

Memorandumi nuk do të ndikojë në negociatat?Holshtajn: Bullgaria t’i zgjidhë çështjet në mënyrë bilaterale

https://youtu.be/bpuDiX-k1bM Presioni i Bullgarisë përmes memorandumit deri te vendet anëtare të BE-së të ndikojë që interpretimet bullgare...

Ministri me premtime të njëjta, “Programi për ambient jetësor i mirë vetëm në letër”

https://youtu.be/2m6zRZ0jE5w Për ndotjen, shpëtimin e ambientit jetësor dhe ekologjinë e cila çdo ditë e më shumë është...

Konfirmohen dënimet me burg për “Tankun”, Jankullovska do të shkojë në burg, Gruevski mbetet në Budapest

https://youtu.be/1gIbSTVFia4 Refuzohen ankesat e tre të dënuarve për blerjen e Mercedesit luksoz prej 600 mijë eurove –...

“Stop Rusino” kërkon mbylljen e deponisë, Nuredini: Edhe për disa vite Rusino e hapur!

https://youtu.be/RCGqvEZnlp8 Deponia Rusino vazhdon të jetë e bllokuar  nga aktivistet e lëvizjes “Stop Rusino” Kërkojnë që kjo...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -