Zaevi për 4850 vaksinat e BE-së: Ngadalë po hyjmë në arritjen e imunitetit kolektiv

Me 4850 vaksinat e para që kanë arritur nga Bashkimi Evropian sot në Shkup, kryeministri Zoran Zaev ka deklaruar, se pret që procesi i vaksinimit anti-Covid në vend, të zhvillohet pa ndërprerje. Synon edhe hyrjen në procesin e arritjes së imunitetit kolektiv. “Me këto vaksina, bashkë me sasinë tjetër që e kemi në vend, dhe … Continue reading Zaevi për 4850 vaksinat e BE-së: Ngadalë po hyjmë në arritjen e imunitetit kolektiv