Të premten protesta për “Monstrën”, Ajdari fton partitë shqiptare të largohen nga Qeveria

Për të shprehur pakënaqësinë për aktvendimin për rastin “Monstra”, të premten do të protestohet në Shkup. Këtë e ka paralajmëruar para Gjykatës Penale familjari i të dënuarve në rast, Bedri Ajdari. Ai ka ftuar që në protestë të bashkëngjiten edhe protestuesit e “Revolucionit Laraman”. “Paralajmëroj protesta për të premten dhe e ftoj garniturën e “Revolucionit … Continue reading Të premten protesta për “Monstrën”, Ajdari fton partitë shqiptare të largohen nga Qeveria