Oliver Varhelyi: Vaksinat janë dhuratë për Maqedoninë e Veriut që të mposhtë pandeminë Covid-19

Eurokomisari Oliver Varhelyi në pikën e vaksinimit “Boris Trajkovski” në Shkup ka dërguar porosinë, se Bashkimi Evropian “nuk do të jetë i sigurt, derisa as ju (Maqedonia e Veriut) nuk është e sigurt”. Me këtë, ai ka dërguar mesazhin për rëndësinë donimit të vaksinave nga BE-ja për Ballkanin Perëndimor dhe shpreson, se do të ndihmojnë … Continue reading Oliver Varhelyi: Vaksinat janë dhuratë për Maqedoninë e Veriut që të mposhtë pandeminë Covid-19