Nesër përfundon ora policore, autoritetet të gatshme për masa shtesë restriktive

Në Maqedoninë e Veriut nesër bëhen 12 ditë që kur hyri në fuqi sërish masa e kufizimit të lëvizjes, ora policore. Ora policore që fillon nga ora 22:00 e mbrëmjes dhe mbaron në ora 05:00 të mëngjesit të ditës së nesërme, filloi të zbatohet nga 10 marsi, pasi u regjistrua rritje konstante e rasteve pozitive … Continue reading Nesër përfundon ora policore, autoritetet të gatshme për masa shtesë restriktive