Alil Demiri dhe Afrim e Agim Ismailoviç dënohen me burg të përjetshëm

Është shpallur aktvendimi për rastin “Monstra” në Gjykatën Penale. Të akuzuarit Alil Demiri, Afrim Ismailoviç dhe Agim Ismailoviç janë dënuar me burg të përjetshëm, për veprën “terrorizëm”, transmeton TV21 Haki Aziri është dënuar për dy vepra penale si ndihmës në kryerjen e veprës me 9 vjet burg. Këtu llogaritet dhe koha e kaluar në burg … Continue reading Alil Demiri dhe Afrim e Agim Ismailoviç dënohen me burg të përjetshëm