A mund të nisin negociatat në qershor? Oliver Varhelyi: Kjo është pyetje e rëndë!

Eurokomesari Oliver Varhelyi në Shkup është shprehur pesimist, se Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria mund të nisin negociatat qasëse me Bashkimin Evropian qysh në samitin e qershorit. Deklaroi, se “ende nuk jemi te qëllimi kryesor”, ndërkaq pyetjen se ” a janë reale pritshmëritë që në qershor të fillojnë negociatat”, ai e cilësoi si “pyetje të … Continue reading A mund të nisin negociatat në qershor? Oliver Varhelyi: Kjo është pyetje e rëndë!