129 raste të reja dhe 342 të shëruar nga Covid-19

129 raste të reja, 342 të shëruar dhe 13 viktima është bilanci i fundit i Covid-19 në Maqedoninë e Veriut. Rastet pozitive kanë dalë nga realizimi i 854 testeve gjatë 24 orëve të fundit dhe ato shpërndahen në qytete siç vijon më poshtë:Shkup – 76, Kavadar – 19, Negotinë – 9, Prilep – 6, Veles, … Continue reading 129 raste të reja dhe 342 të shëruar nga Covid-19