Zhbogari largohet nga Maqedonia: “Me 30 fotografi do të numëroj ditët e ngelura”

TË FUNDIT

Ambasadori i BE-së në vend, Samuel Zhbogar njoftoi sot përmes rrjeteve sociale se për 31 ditë do të largohet nga Maqedonia.

Ai njoftoi se në ditët e mbetura do të publikojë nga një fotografi në ditë që do të mbetet në kujtimet e tij.

“Jam i entuziazmuar që kthehem në shtëpi, por në të njëjtën kohë jam mbingarkuar me emocione për kohën që unë lë pas. Me 30 foto do t’a llogaris kohën dhe do të kthehem në kujtimet e katër viteve të kaluara”, ka shkruar Zhbogar.

error: Content is protected !!