Zaevi takon Gashin dhe Thaçin, do të bisedojnë për kandidatin për President

0

Tentativë e re për kandidatin e përbashkët për President të shtetit. Kryeministri Zoran Zaev, pritet të realizojë takim me kryetarin e partisë së re “Alternativa”, të Afrim Gashit, dhe me kryetarin e PDSH-së, Menduh Thaçin. Tema e bisedimeve do të jetë kandidati konsensual për të parin e shtetit.