“ZAEV PO FSHEH DIÇKA” JANUSHEV KËRKON TAKIM LIDERËSH

0

Sekrtari gjeneral i VMRO DPMNE-së Igor Janushev kërkon takim liderësh pasi siç thotë kryeministri Zaev është duke fshehur dicka.

Në ditët e kaluara disa herë në mënyrë publike kërkuam nga kryeministri Zaev takim liderësh në lidhje me emrin. 6 ditë me radhë po kërkojmë takim liderësh nga kjo qeveri jopërgjegjsive. 6 ditë janë të mjaftueshme për të caktuar një takim me liderët, në të cilin Zaev do të sqaronte për opinionin se çfarë po ndodhë me negociatat për emrin – thotë Janushev. Sipas tij është e qartë se bëhet fjalë për dicka tjetër dhe qeveria po fsheh diçka nga opinioni.