(VIDEO) 21Gradë – Kampioni botëror i karatesë, Enver Idrizi, flet për planet dhe jetën e tij private

0

Karateisti, Enver Idrizi, i ftuar në emisionin 21 Gradë erdhi direkt nga trajtimi mjekësor. Ai ka lënduar gjymtyrat e tij dhe tani është në trajtim mjekësor. Kampioni dëftoi se me çfarë po merret tani dhe cilat janë planet e tij.

Idrizi foli edhe për politikë dhe shpjegoi se përse asnjëherë në jetën e tij nuk është martuar.

Për këto dhe më shumë informacione ndiqeni intervistën më poshtë.