Vetura që kushton 300,000 euro, përdoret nga autoshkolla

0

Lamborghini Aventador 300,000 euro quhet Learnerghini tanimë, transmeton lajmi.net

Kjo sepse ajo po shfrytëzohet tani për të mësuar të rinjtë të vozisin dhe kjo nga një auto-shkollë ku ju mund të keni 10 mësime në super-veturën për ‘vetëm’ 22,000 euro.

Lamborghini Aventador prej 300,000 euro u shndërrua në një makinë për nxënës nga një kurs online ‘Get Licensed’. Ata e kanë quajtur atë Learnerghini.

Auto-shkolla me super-makinen për praktikë të vozitjes nga të rinjt që duan të licencohen me patent shofer është kapur në Londër, më saktësisht në Kentish Town.