Veshja e kongresmenes amerikane që sot e duan të gjitha femrat!!!

0

Ligjvënësja republikane Alexandria Ocasio-Cortez padyshim që I ka vënë vetes detyrë t`i shkundë gjërat në Washington. Kongresmenia më e re ne historinë e Shteteve të Bashkuara mori pjesë në eventin e madh të fjalimit të presidentit mbi gjendjen e kombit, me një veshje që tërhoqi maksimalisht vëmendjen!
E gjitha me të bardha, me vëthë të mëdhenj të rrumbullakët dhe buzqëkuqin e kuq flakë, Alexandria ka bërë të kthehen kokat, ndërsa femrat duan një xhaketë si e saja!