Vendimet për ndryshimet kushtetuese të publikuara në Gazetën Zyrtare

0

Vendimet për ndryshimet kushtetuese dhe zbatimi i Traktatit të Prespës dhe ndryshimet në Kushtetutë tashmë janë botuar në Gazetën Zyrtare, gjë që i bën ato të efektshme.

Kryeministri Zaev më parë vuri në dukje se nënshkrimi i Presidentit Ivanov nuk është i nevojshëm dhe se menjëherë pas publikimit në Gazetën Zyrtare, MPJ maqedonase do të dërgojë një njoftim në MPJ greke.